Esmeralda Nilsdotter

SÖNDAG

Kategori:

 
Pälsväst - Secondhand. Jacka - C.P Company. Tshirt - H&M. Byxor - Whyred. Väska - Mulberry.
 
Nu är äntligen hantverkarna klara med allt här hemma och det känns så himla skönt. Lägenheten är så fin! Hade inga kunder inbokade idag så passade på att röja undan här hemma. Var nere på stan också, köpte gardiner och annat krimskrams till lägenheten. 

ONSDAG

Kategori:

 
Jeansjacka - Levis. Pälsväst - Secondhand. Tröja - H&M. Kjol - Indiska. Skor - Skopunkten. Väska - Secondhand.

HÅRFÖRLÄNGNING MED KERATINVAX

Kategori:

Keratinvax, ungefär 120slingor
 
Dagens resultat på en hårförlängning jag gjorde idag. Himla fint med ett långt mörkt hår! Kom hem för en liten stund sedan och är lite smått trött. Väntar på att Christian ska komma hem. Ikväll blir det bio. 

FLOWER FLOWER

Kategori:

 
Tröja - nytt från H&M. Byxor - BikBok. 
 
Så här såg jag ut igår. Sitter och äter lite frukost. Missoni för Lindex släpps i butik idag. Tänkte gå dit innan jobbet och kolla lite. Idag har jag fullt upp med hårförlängningar och färgningar. Dessutom kommer Jenny och ska få sitt hår fixat, ska bli roligt att se henne.

MUSIC TELEVISION

Kategori:

 
 
 Jobbat klart för idag. Är på salongen och väntar på att Vicky ska bli klar. Hon är inne hos Andrea och får sig en fransböjning. Igår efter jobbet var jag och Christian ute och käkade på Pontus by the sea. En himla mysig och trevlig kväll.
 
 
 

BLACK AND WHITE

Kategori:

 

TORSDAGENS DETALJER

Kategori:

 

ANNA DELLO RUSSO FOR H&M

Kategori:

 
Den 4 oktober släpper Anna Dello Russo sin kollektion för H&M. Här är några av min favoriter. Jag hoppas att jag får tag i något av dem, helst alla. Men dem smaragdgröna örhängerna är dem jag verkligen vill ha!
 

BLACK/GREY/WHITE

Kategori:

Jacka - Zara. Skjorta - Christians. Tröja - Cubus. Byxor - Monki. Skor - Skopunkten. Väska - Secondhand
 
Vaknade halv sju imorse och stressade som tusan till jobbet. Hade kund klockan sju och jag hann precis. Tvätt&styling och nu väntar jag in nästa. Sitter ensam på salongen. Dem andra kommer nog in snart. Skönt när ingen är här. Tyst och lugnt... 

MIMMI

Kategori:

    

Mimmi var här och fick håret färgat. Fräshade till bottenfärgen och lite slingor fram i ansiktet. Se så fin hon blev!

 

 

ONSDAG/DETALJER

Kategori:

 
Hallå! Sitter på salongen och ska snart tvätta ur färgen på min kund. Sedan kommer Mimmo förbi och ska bli fin i håret. Ska tvinga henne att ta en bild på hur jag ser ut idag, bra va? Jätteroligt att det är fler som har hittat tillbaka till bloggen. Blir så himla glad. Puss på er 

EN NY JACKA

Kategori:

Jacka från Zara 
 
Var klar på salongen runt halv elva tiden igår. Kom hem och var hur trött som helst. Christian bad mig att öppna garderoben och där hängde den här fina jackan. Världens bästa, tack älskling!

LADY IN RED

Kategori:

Har på mig en ny tröja jag hittade på Beyondretro igår.  
 
Precis smäckt på en färg och gjort lite slingor på min kund. Efter det blir det lite klipp och styling. Sedan är jag klar här på salongen, skönt! Det har varit en lång dag idag så det ska bli skönt att få komma hem och bara lägga sig i sängen. 

SESSAN & JAG

Kategori:

I Malmö förra helgen. Jag och min lillasysters söta mops.
 
Sitter på salongen och har en lite pause. Sedan är det full fart igen fram till klockan nio ikväll. Vaknade tidigt imorse, hantverkarna var hos oss redan klockan sju. Det går inte riktigt att somna om så jag gick bort till gymmet och tränade lite innan jag började på salongen. 

LACK&MÖNSTER

Kategori:


Tröja - Monki. Lackväst - Ginatricot. Byxor - H&M. Väska - Secondhand. Skor - Skopunkten. 

 

PÄLS/RINGAR/VÄSKA

Kategori:


Peter i sin nya päls, Peters ringar, min nya väska jag köpte idag

DINING

Kategori:

Bilder från i fredags. Efter jobbet och middagen på Pontus med Christian. 
 
Kom hem för en stund sedan. Haft en jättetrevlig dag med finaste Peter. Det blir alltid bra shopping när man är med Peter. Han vet vart man ska gå när det gäller secondhand. På kvällen mötte jag och Christian upp Marie och Mathias. Det blev middag på Boquerian. Himla trevligt. 

PINK

Kategori:



Örhängen - Thomas Saabo. Jacka - Secondhand. Tröja - Humana. 

Söndag och inga inbokade kunder. Sitter hemma och väntar på att Peter ska höra av sig. Lunch på stan och lite söndagsshopping! 
 

Detaljer

Kategori:

Klänning - MQ Jacka - Ginatricot. 
 
Har meckat med bloggen hela veckan. Oteknisk som jag är tar det tid. Hur svårt ska det behöva vara egentligen? Jag vill bara ha det enkelt, svart och vitt. Tydligen jättesvårt! Nu ser den okej ut.

HÅRFÖRLÄNGNING MED KERATINVAX

Kategori:

 
FÖRE/EFTER

MÅNDAG

Kategori:

Skinnjacka - Carlings. Tshirt - H&M. Byxor - H&M. Skor - Dr Martens. Halsband - Turkiet. 

MALMÖ

Kategori:




Dåligt med bloggandet. Är i Malmö med Christian. Vi kom igår och var ute en sväng. Träffat systrarna och deras nya hund. En liten mops och är så himla fin. Ikväll tar vi det lugnt, bio och mys.

 

EN NY VÄST

Kategori:



Nytt i garderoben. Hittade den här inne på Ginatricot för bara 199kr. Jäkla bra! Kommer att användas flitigt i höst. 

TISDAG TISDAG

Kategori:

Skinnjacka - Carlings. Halsband - H&M och Glitter. Linne - JC. Kjol - Zara. Skor - Ralph Lauren 
 
Nu är jag klar på salongen och ska gå bort till gymmet och träna lite. Var ett tag sedan och måste säga att jag inte alls är sugen. Men det är dags att komma igång igen. Tycker att det är jätteskönt att träna men nu när man inte gjort det på ett tag känns det mindre kul. 

HÅRUPPSÄTTNING

Kategori:

 
Gjorde en uppsättning på min kund imorse. Hon ville inte ha något hår hängandes och gärna lite flätor i uppsättningen. Så här blev det. 

Måndagens outfit

Kategori:

Tshirt - H&M. Byxor - Zara. Skor - Scorett. Väska - Scorett. 
 
Godmorgon! Ska snart bege mig till jobbet. Bloggen har inte fått den tid som jag vill ge den. Lovar att jag ska bli bättre! Igår var det himla fint väder här i Stockholm så det blev lunch ute i solen med finaste Linn och Andreas. Jättetrevligt. Nehepp, nu måste jag skynda mig. Puss 

Ett par nya skor

Kategori:


Var inne på H&M för några dagar sedan och hittade dem här. 

 

MIN HELG

Kategori:

 
Bilder från vår hemmakväll och middagen på Niklas. 
 
Slutade tidigt i lördags då jag bara hade två kunder. Efter jobbet mötte jag upp Christian med vän på Tures. Några glas vin och senare blev det bowling. Eftersom det inte blev Restaurang Niklas i fredags gick vi dit igår. Mycket trevligt!