Esmeralda Nilsdotter

ONSDAG / DAGENS

Kategori:

Jacka - Monki. Tröja - H&M. Skjorta - BikBok. Byxor - Ginatricot. Skor - Skopunkten. Väska - Louis vuitton

ONSDAG / DETALJER

Kategori:

 

TISDAG/DAGENS

Kategori:

 
Stickad tröja - Secondhand. Byxor - BikBok. 

TISDAG/SALONGEN

Kategori:

 
Sitter på jobbet och väntar in min sista kund för idag. En klippning och sedan ska jag gå bort till gymmet och träna lite. Ikväll blir det lugnt. Christian är i Malmö och kommer hem lite senare ikväll. Så ska försöka fixa till våra gardiner som är för långa. Nu har vi fått låna symaskinen så ska försöka fixa det ikväll.

MÅNDAG / JAMES BOND

Kategori:

En bild på Christian i Paris. 
 
Började lite senare idag så imorse blev det lite träning på gymmet med Nathalie. Sedan var det jobb fram till fem. Kom precis hem ifrån ett event på Skandia bion som SEB anordnat. Lite wraps, dryck och så James Bond. Trevligt men jag tyckte filmen inte var så bra. Imorgon är det jobb som vanligt och på kvällen ska jag träffa en kompis jag inte träffat sen jag gick på gymnasiet. Ska bli jätteroligt! 
 
 

LÖRDAG/OUTFIT

Kategori:

 
Halsduk - Åhléns. Jacka - Secondhand. Byxor - BikBok. Skor - Skopunkten. Väska - Louis vuitton

LÖRDAG

Kategori:

 
Lördag. Idag har jag varit ledig. Varit ute på stan med Christian. Vi hittade ett jättefint bord på ROOM som vi köpte. Ett litet runt bord till vårt vardagsrum. Sedan gick vi till Saluhallen där vi köpte lite kött och korv.
 
Sitter i soffan och Christian står i köket och lagar mat. Doftar så himla gott! Ikväll blir det hemmakväll med god mat och mys. Puss

KLIPP OCH FÄRG

Kategori:

 
 
Igår hade jag det lugnt på salongen så efter jobbet träffade jag Mimmi på hennes salong. Det var dags för mig att få håret klippt. Är egentligen inte så kräsen när det gäller mitt eget hår då jag alltid bara klipper rakt av. Men den här gången klippte vi upp det rejält just för att få mer rörelse i håret. Har ett tjockt hår och när det blir långt så vill det bara se "platt" och jättemycket ut. Är så himla nöjd med resultatet. Tack Mimmi! 
 
Vi passade även på att fixa till Mimmis hår. Bye bye ombrefärg. Nu är Mimmi ljusbrun med ljusa slingor. Jag tycker att Mimmi var super fin i sin ombre och kommer nog alltid att tycka det är något som hon passar jättebra i. Men det var dags för något annat och det här blev hur bra som helst. 

HELLO THERE!

Kategori:

 
Bloggen har varit död ett tag. Har inte haft någon lust eller inspiration till att blogga. Men jag märker att ni blir fler och att fler som läste den förr har börjat hitta tillbaka. Jag ska försöka bli bättre, jag tycker ju om att blogga! Sitter på salongen och idag jobbar jag ensam. Rätt skönt faktiskt.
 
Åkte till Paris i torsdags och kom hem i måndags. Tusan vilken underbar stad! Var där med Chrsitian och det var min första gång. Så himla fint. Det kommer in lite bilder därifrån. Dags för lunch, ses sen.