Esmeralda Nilsdotter

HÅRFÖRLÄNGNING MED KERATINVAX

Kategori:

Ombrefärg. Kom in med ett solblekthår. Tonades ned och sedan en hårförlängning.
 
Något som ni kommer att få se mer av här på bloggen är mina jobb jag gör på salongen. Klippningar, färgningar, uppsättningar, keratinbehandlingar och hårförlängningar/förtjockningar. Jag kommer även att skriva om produkter, ge tips, inspirationsbilder och fina erbjudanden till er läsare.  
 
 

FREDAG FREDAG

Kategori:


Det har regnat nästan hela dagen idag. Hatar att det ska regna så mycket. Planen ikväll var att vi skulle ut och äta på nyöppnade restaurangen Niklas. Men nu blir det inte så, både jag och Christian är så sega efter igår så det blir en hemmakväll. Film, något gott att äta och bara mysa. I like!

COLDPLAY COLDPLAY

Kategori:




Tusan vilken härlig kväll det var på stadion igår. Fina människor och en jäkla bra konsert! 
 

TORSDAG TORSDAG

Kategori:


Jeansjacka -Levis. Tröja - Secondhand. Byxor - Åhléns. Skor - Scorett. 
 
En bild från igår utanför salongen. Då var det varmt och vi hade fint väder. Nu regnar det som tusan i Stockholm, inte okej. Ligger i sängen och vill helst bara ligga kvar här. Trött och jätteseg. Igår efter jobbet var vi på stadion och kollade på Coldplay. Jäklar vad bra det var! 

YESTERDAYS OUTFIT

Kategori:

 

Hatt - Secondhand. Jacka - Secondhand. Tshirt - H&M. Byxor - BikBok. Skor - Ralph Lauren. Väska - Scorett


Godmorgon på er! Ska snart bege mig bort till salongen. Vet i tusan om alla kommer in på bloggen? Har lite problem med att få allt att fungera. Domän, bloglovin och allt vad det nu heter. Hoppas på att få det fixat idag. Bilder på vad jag hade på mig igårkväll. Nej, nu måste jag skynda mig!

STOCKHOLM FASHION NIGHT

Kategori:



Nu är vi hemma efter en mycket trevlig kväll på Fashion night och Escalier. Imorgon får ni fler bilder från kvällen. Godnatt! 

EN NY HATT

Kategori:

 
Köpte den här fina hatten idag. Hittade den i en liten secondhand butik här på Östermalm.

YESTERDAY YESTERDAY

Kategori:

Halsband - Secondhand. Tröja - Veromoda. Shorts - H&M. Tygväska - Mulberry. 
 
 Kom hem sent igår och hann inte blogga. Hände inte så mycket igår. Jobb på salongen och dagen avslutades med att min fina vän Peter kom förbi. Håret klipptes och sedan gick vi ner på stan för lite mat och shopping. Kom hem för en stund sedan, varit ute och fikat med Nathalie. Ikväll blir det Fashion night på sturegallerian. Ska bli himla trevligt. Vi ses senare, puss puss
 

ESMERALDA IS BACK!

Kategori:

En bild på mig från London när jag var där i juli. 
 
Vännerna har tjatat, ni läsare har tjatat och framförallt så har min pojkvän tjatat på mig att jag ska börja blogga igen.
Anledningen till att jag slutade för nästan exakt ett år sedan var att jag tröttnade. Tanken var att jag skulle börja blogga igen efter några månaders pause. Men så blev det inte. Istället fokuserade jag på annat och glömde helt bort hur roligt jag faktiskt tyckde det var att ha bloggen. Det har hänt mycket i mitt liv. Allt från underbara saker till dem mest hemska. Men nu tusan är jag tillbaka! Jag hoppas att alla ni som läst bloggen hittar tillbaka hit. Puss och kram